Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Termékeink

Gömbök

Gömbök Gömbök

Gömbök

Gömbök Gömbök

Szettek

Szettek Szettek

Szettek

Szettek Szettek

Kisgyerekeknek

Kisgyerekeknek Kisgyerekeknek

Kisgyerekeknek

Kisgyerekeknek Kisgyerekeknek

Extrém díszek

Extrém díszek Extrém díszek

Extrém díszek

Extrém díszek Extrém díszek

Lakásdekoráció

Lakásdekoráció Lakásdekoráció

Kapcsolat

Szabó Üveg Kft
work Tel: 00 36 30 34 77 248
http://www.szabouveg.hu
Üzenet küldése nekünk

Tárnoki üzemünk

Home
Szabó Üveg Kft.
Karácsonyi vásár

Kedves Vásárlóink!

Karácsonyi vásárunk November 4-én nyílik meg. Nyitvatartásunk : H-V-ig 8:00-16:30-ig. Mindenkit sok szeretettel várunk!

Termékeink már online is megvásárolhatóak a https://www.magyarkaracsonyfadisz.hu/ weboldalon!Bővebben...
 
Cégismertető PDF Nyomtatás E-mail

A Szabó Üveg Kft-t Szabó Lajos és felesége Szabóné Galántai Marianna alapította 1963-ban. Karácsonyfadíszeinket különböző méretekben, 2cm-től 10cm-ig gyártjuk mindenféle színben. A csodálatos kézzel festett üveggömbök mellett különböző formákat is (szív, harang, toboz stb.) készítünk. A jó minőség és az esztétikum a jelszó a cégnél. Termékeink a tradicionális módszer mellett a legújabb technológia felhasználásával készülnek. A kézzel festett egyedi mintákat, magasan képzett dekorációs csapat végzi. 2018-ban nálunk járt az M5 televízió, ahol a Mesterember című adásban láthatóak voltunk. Az alábbi linken megtekinthető a műsor: https://www.youtube.com/watch?v=UHbdw5Vvyew

A Szabó Üveg Kft. tárnoki telephelyén megtekintheti gazdag termékválasztékunkat a bemutató teremben. Itt helyben készülnek a díszek üzemünkben, melynek kulisszatitkai közé betekintést nyerhet a virtuális séta segítségével. Tartson velünk, ismerje meg a Szabó Üveg Kft. üzemét!

Termékeink megjelentek a világ különböző részein: Németország, Amerika, Norvégia, Franciaország, Hong-Kong stb. A cég már 1995 óta folyamatosan rész vesz a Németországban megrendezett Christmas World világkiállításon, ahol számos új vevő mellett sikereit az is jelzi, hogy a kiállított termékeikből minden évben kiválasztanak olyan kézzel festett gömböket, amelyek meghatározó szerepet játszanak az aktuális év divatjában.

 Bővebben...
 .